Известие

Collapse
No announcement yet.

Пролетен събор 2012 гр. Враца 11-12 май

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Опссс, и ние се прибрахме преди час-два. Който не дойде - само може да съжелява.
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

Лично на мен много ми хареса събора.
      С много готини хора се видях(запознах и прочие).

Евалата за организацията и гостоприемството на Врачанската и Монтанска агитка.

Живи и здрави. Имаше и много смях.

пп: Добре,че бай Змея не се сърди негрото (маа много се връзваш и за тва те ядем)
      Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
      ех.. Малкото КуВе
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mboge Покажи съобщение
        Наистина се получи много добре , надявам се да се е харесал на всички нашият край и да са си прекарали добре.Има и доста съдържателно видео от вечерта но него по-късно Поздрави от Врачанската група.

https://picasaweb.google.com/1034219...eat=directlink
        Първоначално публикувано от VAN Покажи съобщение
        Да, добре се получи надявам се на всички да им е харесал събора и да са останали доволни.
        Ето и от мен малко снимки...

http://nitro7719.snimka.bg/automobil...-vratsa.676749
        И аз останах много доволен от събора, изкарахме си чудесно.

Специални благодарности на Ванката, Пешо и останалите колеги от Враца и Мездра, които не само помагаха в организацията, но и бяха перфектни домакини на събора! Благодарности на Гошката, който се изяви като чудесен екскурзовод и направи посещението на Околчица и лобното място на Ботев изключително интересно и приятно за нас.
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

И аз за първи път бях на събор. Много съм доволен. Запознах се с готини хора и видях всички вас. Организацията - перфектна. Много ме радва факта, че рока и метъла бяха мноооооого повече от чалгата. Натрупахме много положителни емоции. Малко снимки и от мен -
          http://angelovi69.snimka.bg/automobi...a-romeo.670165
          Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
          Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
          Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

САМО ДА ОТБЕЛЕЖА УВАЖАЕМИ "КОЛЕГИ" ЧЕ МИН.ГОД.ПРОЛЕТНИЯ СЪБОР БЕШЕ НА ЮНДОЛА А ДО КОЛКОТО ДО СЪБОРА В СЛИВЕН БЕШЕ ПЪЛЕН ФАРС

Comment

Супер мина цялата сбирка. Благодарности на Коки, Вальо и всички участвали в организацията на събитието - всичко беше на нашто си ниво

------------------
              снимки
              ------------------
              Last edited by kpmaster; d.m.y г., 12:02.
              Возя се с 159 1.9 JTDm 150
              Първата алфа любов: 166 2.4 JTD '99 - EX

Comment

Събора беше супер! Големи благодарности на всички "виновни" да се осъществи. Пичовете от Северозапада са железни. Екстра си прекарахме и верно, който не дойде се е "прекарал" и той, ама по другия начин .
                Поздрави и наздраве!
                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Така е,супер яко си беше,много сме доволни и ние.Видяхме се познатите муцуни,запознах се и с нови.Имаше и спрели и паркирали и секви
                  2011 Giulietta MA-ex
                  1995 155 1.8 TS 8V
                  2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Супер! Срещнах както познати, така и нови муцуни! Атмосферата беше много позитивна и от някъде на там , много мокра. Танци, дивотии, обичах всички, реших и да нацелувам всички фенки, някой ми обясняваше, че това е неговата жена, не ме би, спряха ни музиката, с един баш пустиняк си продължихме купона в колата..... На другия ден много, ама много се срамувах! Значи много, ама много добре си изкарах! Евала на организаторите! Бяха помислили за всичко!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                      Получи се добро събиране, хубави хора, хубав моабед, хубави алфи, як купон, всичко беше супер.......
                      Първоначално публикувано от mboge Покажи съобщение
                      Наистина се получи много добре , надявам се да се е харесал на всички нашият край и да са си прекарали добре.Има и доста съдържателно видео от вечерта но него по-късно Поздрави от Врачанската група.

https://picasaweb.google.com/1034219...eat=directlink
                      Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                      И на мен ми хареса събора. Радвам се, че се видяхме с хората които познавам и се запознах с хората с които досега само си пишехме Изкарахме чудесно.

Надявам се и на всички останали да им е харесало поне колкото на мен.
                      Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
                      Лично на мен много ми хареса събора.
                      С много готини хора се видях(запознах и прочие).

Евалата за организацията и гостоприемството на Врачанската и Монтанска агитка.

Живи и здрави. Имаше и много смях.

пп: Добре,че бай Змея не се сърди негрото (маа много се връзваш и за тва те ядем)
                      Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                      Събора беше супер! Големи благодарности на всички "виновни" да се осъществи. Пичовете от Северозапада са железни. Екстра си прекарахме и верно, който не дойде се е "прекарал" и той, ама по другия начин .
                      Поздрави и наздраве!
                      Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
                      Така е,супер яко си беше,много сме доволни и ние.Видяхме се познатите муцуни,запознах се и с нови.Имаше и спрели и паркирали и секви
                      Това е малка част от емоциите. Мога да кажа само ''аууууппппп". Евала за всичко спреляци
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

аз още имам зверска мускулна треска и сичко ме боли

много ми хареса на мен, радвам се че ви хареса и моя включително роден край много благодарности на врачани мездрени и монтанчани и наздраве пак )

а и мисля показахме че някои неща си ги можем все още, че и задобряваме в организация и всичко
                        Last edited by valjo; d.m.y г., 22:45.
                        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                          Това е малка част от емоциите. Мога да кажа само ''аууууппппп". Евала за всичко спреляци
                          спреляк - спрял автомобил, пракирал.
                          Опел Кадет GSI
                          166 2,4 JTD
                          ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

Първоначално публикувано от rijko Покажи съобщение
                            спреляк - спрял автомобил, пракирал.
                            Спреляк - човек, който е спрял, затъпял, изостанал.
                            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Аре малко снимки на най-дейните на купона......
                              Attached Files
                              sigpic
                              Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                              156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                              147 JTDm 140-Малката манекенка
                              GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                                Супер! Срещнах както познати, така и нови муцуни! Атмосферата беше много позитивна и от някъде на там , много мокра. Танци, дивотии, обичах всички, реших и да нацелувам всички фенки, някой ми обясняваше, че това е неговата жена, не ме би, спряха ни музиката, с един баш пустиняк си продължихме купона в колата..... На другия ден много, ама много се срамувах! Значи много, ама много добре си изкарах! Евала на организаторите! Бяха помислили за всичко!
                                ......нема срам в тая работа.....аз кво да кажа....като и вещи ми липсват....важното е ,че всичко беше на абсолютното ниво......и най-интересното е,че въобще не очаквах такава музика....напълни ми се душата.....а аз си напълних харда с емоции и кеф............
                                156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                                147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                                159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
                                X